پيام تبريك مرجع عاليقدر شيعه حضرت آية العظمى فاضل لنكرانى مدظله العالى
بسم الله الرحمن الرحيم
ماه مبارك رمضان، ماه نزول قرآن كريم و سائر كتب آسمانى را به همه مسلمانان خصوصاً شيعيان و به همه دلدادگان بهعبادات و مناجات تبريك عرض مىنمايم. اين ماه عزيز فرصتى است مضاعف براى بازگشت جدّى به خداوند متعال واصلاح حقيقى بين خود و حق تعالى زمانى است كه با انجام تكليف الهى صيام بر حسب آنچه كه در حديث شريف معراجوارد شده، مىتوانيم چشمههاى حكمت را در قلوب خود جوشان و با نور حكمت، درخت پربار معرفت را غرس و از اينطريق ثمره شيرين يقين را به دست آوريم. الصوم يورث الحكمة والحكمة تورث المعرفة والمعرفة تورث اليقين. ماه رمضانآنچنان است كه پيامبر اكرمصلى الله عليه وآله به هنگام حضور او مىفرمود: سبحان اللَّه، چه ماهى به استقبال شما آمده است و چه مىدانيد كهبه استقبال چه امر عظيمى مىرويد.
هان اى تشنگان عبادت و معرفت و هان اى گدايان و فقراء الى اللَّه و هان اى جوانانى كه قلوب پاك و مطهّر داريد. با همّتو جدّيت وارد اين ماه عزيز شويد و براى درك ليلة القدر كه زمان اتصال ملك و ملكوت و شب نزول ملائكه الهى و سركشىآنان به مجالس مؤمنين و انتقال خواستههاى آنان به بارگاه ربوبى است، خود را مهيّا سازيد و براى حضور در مساجد و انجامفرائض دينى در آن امكنه خود را مقيّد و ملزم نماييد. بايد همه آلودگىها و ظلمتهايى كه در مّدت گذشته در خود راه دادهايمو در يك كلمه همه حجابهاى بين خود و خدا را بزداييم و نور اخلاص و يقين كه آرزوى اولياى بزرگ خدا است را در خودايجاد نماييم. از خدمت به خلق خدا كه از افضل قربات است و از رسيدگى به مستضعفين و ايتام كه از اعظم اعمال است غافلنباشيم. خود را به سلاح برّنده دعا مجهّز ساخته و براى حسن عاقبت خود و رفع مشكلات اسلام و عامّه مسلمين دعا نماييم.مبادا ماه رمضان بيايد و بگذرد و العياذ باللَّه نور الهى در قلوب ما جايگزين نشود. مبادا عبادات و فرائض ما مانند گذشته بىروحباشد به طورى كه موجب صعود و عروج نگردد و در همان حضيض ذلّت باقى باشيم. مبادا همچو گذشته قرآن كريم را درمهجوريت قرار داده و خود را از اين سفره عظيم خداوندى محروم سازيم.
اينجانب به همه فضلا و خطباى ارجمند سفارش مىنمايم كه در سخنان خود قرآن كريم و احاديث پيامبر اكرمصلى الله عليه وآله و اهلبيت عصمت و طهارت را محور قرار داده و ضمن آشنا ساختن مردم با اين معارف بىبديل و بىنظير، دردهاى شخصىواجتماعى مردم را از اين طريق درمان نمايند و از پرداختن به منازعات سياسى بىفايده كه لذّت عبادت را محو و كام مؤمنينرا تلخ مىسازد خوددارى فرمايند و سعى و همّت خود را براى تقويت بنيه دينى و اعتقادى مردم مصروف دارند.
محمّد فاضل لنكرانى
4/8/82